Voor werkgevers

Gezond eten

Het is tegenwoordig ongelooflijk lastig om gezond te eten. Wie door de supermarkt loopt kan bijna geen gezond voedsel meer vinden. De opkomst van steeds meer bewerkt voedsel heeft ertoe geleid dat we afwijken van onze traditionele eetgewoonten. Wij denken dat dit anders kan en dat mensen daar goed begeleiding bij kunnen gebruiken. Gezond eten moet voor iedereen plezierig, duurzaam en toegankelijk zijn.

Investeren in gezondheid

Investeren In de gezondheid van werknemers is helemaal van nu. En hoe mooi is het wanneer je als werkgever jouw medewerkers kunt ondersteunen in hun gezondheid. Deze keuze lijkt gemakkelijk wanneer je bedenkt dat medewerkers die gezond eten gemiddeld zo’n 40 tot 60% meer energie hebben gedurende de dag. Daarnaast levert het aangaan van een abonnement waarmee medewerkers begeleid worden in gezonde voeding ook nog eens extra binding op met de werkgever.

Op de werkvloer zien we dat mensen elkaar stimuleren. In veel gevallen is het een leuk proces, maar het is fijn om te weten dat je het samen doet in mindere tijden. Erover praten zorgt voor goede teambuilding. Samen werken aan gezondheid in een gezonde omgeving draagt bij aan werkplezier en werkgeluk. Wie wil er nou niet werken en een dergelijke omgeving.

Wat we samen doen

Ne een kick-off bespreken we met de deelnemer wat zijn of haar doelen zijn, welk eetpatroon hij of zij graag aanhoudt en doen we een gezondheidscheck met verschillende metingen.

Iedere week krijgt de deelnemer een uniek voedingsplan toegezonden. Dit is een voedingsplan voor 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Vervolgens komen we weer iedere maand bij elkaar om te bespreken hoe het gaat, wat er eventueel aangepast moet worden in de voedingsschema’s en we meten opnieuw alle gegevens iedere maand. Dit is dus een doorlopend proces waarin deelnemers begeleid worden en ook mentaal ondersteund.