Voeding

Onze kijk op voeding

Vanuit onze passie om mensen gezonder en gelukkiger te laten leven helpen we jou en jouw organisatie aan meer energie. Voeding is daarbij de hoofdrolspeler. Wij geloven in de kracht van een gevarieerd eetpatroon. Met lekkere recepten die passen bij ieders voorkeuren en die iedereen kan maken. Keukenprins(es) of niet.

Wij verkopen geen wonderdieet, afvalshakes of -poedertjes om op zeer korte termijn tientallen kilo’s  af te vallen. Door middel van de juiste coaching en persoonlijk voedingsadvies leren we jou of jouw medewerkers een constant gezond en lekker eetpatroon aan. Deze is volledig gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zo zetten we stapje voor stapje een stevig fundament neer voor een gezonde leefstijl. Wij gaan voor blijvend resultaat.

Hoe werkt het?

Elk traject starten wij met een intakegesprek waarin we uitgebreid de tijd nemen om iedereen te leren kennen. Dit doen wij omdat wij de afgelopen jaren duidelijk gemerkt hebben hoe bepalend deze start is voor het behalen van resultaat.

Hierna ontvangen alle deelnemers wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema. Dit zijn voedingsschema’s die passen bij de persoonlijke doelen van de individuele deelnemer. Of dat nu afvallen is, aankomen óf simpelweg een gezonder eetpatroon aanleren.

Iedere vier weken checken we in een open gesprek hoe het gaat. Dit is de stok achter de deur en hét moment dat we valkuilen en uitdagingen bespreken. Zo werken we samen aan een positieve mindset, die merkbaar zal zijn in de sfeer en energie van de hele organisatie. Zo helpen wij gedragsverandering te realiseren.

Fruit op werk?

Wil jij elke week vers fruit op werk ontvangen? Neem dan contact met ons op!