Het animo is groot en ik hoor veel positieve berichten op de werkvloer. Niet alleen de recepten worden besproken, ook hebben onze mensen het met elkaar over zijn of haar doel. Ze motiveren en stimuleren elkaar echt”

Frank Griekspoor
Eigenaar Griekspoor

Resultaat na drie maanden

0 KG
Totaal verloren gewicht
0
Deelnemers

Statistieken per persoon (gemiddeld)

0 %
Gewicht
0 %
Vetpercentage
+ 0 %
Spiermassa
0 %
Taille
0 %
Visceraal vetpercentage
- 0 %
BMI
Maandelijks consult
12/13

 12 van de 13 deelnemers geven aan graag een maandelijks vervolgconsult in te plannen. Als stok achter de deur. 

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Frank Griekspoor, eigenaar van Griekspoor B.V.

Hoe heb je de samenwerking en aanpak van Choose Your Diet ervaren?

“Griekspoor staat synoniem voor topsport. ‘Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare’. Onze medewerkers zien we als topsporters. Dat onze mensen goed voor zichzelf zorgen vinden wij belangrijk, als werkgever goed voor onze mensen zorgen vinden wij nog belangrijker. Uit persoonlijke ervaring kan ik stellen dat een gezonde, vitale leefstijl bijdraagt aan een hoger energieniveau en een hogere weerbaarheid. Zodoende zijn we in contact gekomen met Choose Your Diet, om samen de vitaliteit van onze medewerkers te bevorderen.

Iedere medewerker die dat wil, wordt door Choose Your Diet voorzien van op maat gemaakt voedingsadvies. Dit advies volgt uit een 1-op-1 intakegesprek met Choose Your Diet. Het animo is groot en ik hoor veel positieve berichten op de werkvloer. Niet alleen de recepten worden besproken, ook hebben onze mensen het met elkaar over zijn of haar doel. Ze motiveren en stimuleren elkaar echt! Inmiddels zijn we ook gestart in samenwerking met Choose Your Diet met bootcamps op het eigen terrein. Aan het eind van de werkdag even een uurtje sporten. Hier kan elke medewerker die dat wil zich voor aanmelden. Naast dat bewegen goed is, is het ook een leuke vorm van teambuilding!”

Lees hier meer over Griekspoor.

.