Ik zou niet weten waarom niet..!

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Casper van Diemen en ik ben ondernemer. Ik ben onder andere eigenaar van Continews.

Hoe ben je in contact gekomen met Choose Your Diet?

Ik doe mijn hele leven al aan sport, echter heb ik nooit gelet op voeding. Ik wilde eens kijken hoe fit ik zou worden wanneer ik dat wel zou doen. Zo ben ik in contact gekomen met Choose Your Diet. Na een begeleidingstraject van vijf maanden heb ik mijn eigen doelen bereikt: eruit halen wat erin zit wat betreft fitheid.

Wat valt je op aan de begeleiding?

Het heeft mij verbaasd hoe groot de invloed van voeding is. Dat had ik nooit verwacht. Mijn vetpercentage knalde omlaag en mijn energie omhoog. Door de begeleiding en de voedingsschema’s is het dieet goed vol te houden. Omdat het voor mijzelf zo goed werkt en Choose Your Diet ook pakketten aanbiedt voor bedrijven dacht ik: waarom doen we dit niet ook voor onze medewerkers…? Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en met een kleine bijdrage kan ik bijdragen aan hun energie. Fijn voor hen en fijn voor mij.

Zou je dit aanraden aan een ander?

Dat lijkt mij een no brainer. Ik denk dat veel mensen best gezond willen eten maar niet goed weten hoe. Je kunt op deze manier, door gebruik te maken van Choose Your Diet, iets extra’s bieden voor medewerkers. Het is daarnaast ook iets wat op de werkvloer wordt besproken en zo ook weer voor verbinding zorgt.

Lees hier meer over Continews.

“Het heeft mij verbaasd hoe groot de invloed van voeding is.”

Casper van Diemen
Eigenaar Continews