Onze Missie

Onze missie is het geven van persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op individuele voorkeuren. Onder begeleiding helpen wij mensen inzicht te geven in het maken van keuzes welke bijdraagt aan zijn of haar gezondheid. Op deze manier laten we zien dat het voor iedereen haalbaar is om op zijn of haar manier gezonder te leven. Wij streven ernaar een duurzame benadering van voeding te bevorderen.

Starten

De drempel is ontzettend laag, mede doordat wij rekening houden met wat iemand graag eet en drinkt. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met ieders eigen en unieke doelen. Alles begint met een eerste stap en ieder niveau is prima. Maandelijks praten we met elkaar over hoe het gaat, waar deelnemers tegen aanlopen en ook welke gerechten lekker waren en welke niet. Wij helpen je om dit proces makkelijk, leerzaam en leuk met elkaar te maken.

Wat we samen doen

De eerste keer dat we bij elkaar komen bespreken we met de deelnemer wat zijn of haar doelen zijn, welk eetpatroon hij of zij graag aanhoudt en doen we een gezondheidscheck met verschillende metingen. Iedere week krijgt de deelnemer een uniek voedingsplan toegezonden. Dit is een voedingsplan voor 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Vervolgens komen we bij elkaar om te bespreken hoe het gaat, wat er eventueel aangepast moet worden in de voedingsschema’s en we meten opnieuw alle gegevens. Dit is dus een doorlopend proces waarin deelnemers begeleid worden en ook mentaal ondersteund.

Onze visie

Het is tegenwoordig ongelooflijk lastig om gezond te eten. Wie door de supermarkt loopt kan bijna geen gezond voedsel meer vinden. De opkomst van steeds meer bewerkt voedsel heeft ertoe geleid dat we afwijken van onze traditionele eetgewoonten. En ook de hoeveelheid Wij denken dat dit anders kan en dat mensen daar goed begeleiding bij kunnen gebruiken. Gezond eten moet voor iedereen plezierig, duurzaam en toegankelijk zijn.

Voor werkgevers

Investeren in de gezondheid van personeel is helemaal van nu. En hoe mooi is het wanneer je als werkgever jouw medewerkers kunt ondersteunen in hun gezondheid. Deze keuze lijkt gemakkelijk wanneer je bedenkt dat medewerkers die gezond eten gemiddeld zo’n 40 tot 60% meer energie hebben gedurende de dag. Daarnaast levert het aangaan van een abonnement waarmee medewerkers begeleid worden in gezonde voeding ook nog eens extra binding op met de werkgever.

Op de werkvloer

Op de werkvloer zien we dat mensen elkaar stimuleren. In veel gevallen is het een leuk proces, maar het is fijn om te weten dat je het samen doet in mindere tijden. Erover praten zorgt voor goede teambuilding. Samen werken aan gezondheid in een gezonde omgeving draagt bij aan werkplezier en werkgeluk. Wie wil er nou niet werken en een dergelijke omgeving.