Onze Missie

Persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op individuele voorkeuren. Onder begeleiding helpen wij mensen inzicht te geven in het maken van keuzes welke bijdraagt aan zijn of haar gezondheid. Op deze manier laten we zien dat het voor iedereen haalbaar is om op zijn of haar manier gezonder te leven. Wij streven ernaar een duurzame benadering van voeding te bevorderen.

Gezonder eten en leven met ons programma

Als de basis goed is, kun je best eens uitwijken. Een balans tussen gezond eten en genieten maakt het voor de meeste mensen makkelijk en toegankelijk om dit traject vol te houden. Je zult vanzelf merken dat gezonder eten leidt tot meer energie. Wie meer energie heeft slaapt beter, beweegt beter en staat positiever in het leven. Als je daarvan hebt geproefd wil je nooit meer anders. Wij helpen je stap voor stap bij een gezonder leven. Door middel van de juiste basis met zo min mogelijk bewerkte producten, bestaat er voldoende ruimte om af en toe ook heerlijk te genieten.

Vanuit een holistische benadering waarin voeding centraal staat helpen wij mensen op weg. Want een dieet bestaat niet alleen uit voeding. Het gaat over hoeveel je beweegt, hoe je ontspant, hoelang je slaapt, hoeveel je lacht, hoe je met anderen en jezelf omgaat en nog zo veel meer. Maar om je goed te voelen, heb je goede brandstof nodig. Daarom helpen wij mensen bij de aanpak van een gezond eetpatroon. En dit is volledig persoonlijk. Want wat voor de een werkt, kan voor een ander juist niet werken. We luisteren naar jouw behoeften en nemen deze mee in het plan. Zo werken we samen aan een duurzaam resultaat.

Stap 1: Kennismaking

Allereerst laten we jou kennismaken met ons concept door een korte kennismaking. Dit kan per telefoon of op locatie. Tijdens dit gesprek stellen wij de vraag waar we jou of jouw organisatie mee kunnen helpen op gebied van voeding & lifestyle. Zo schetsen wij hoe we het toekomstige traject in gaan zetten.

Stap 2: Intakegesprek

De start van het traject begint met het intakegesprek. Deze wordt bij ons op locatie of online ingepland en duurt maximaal 60 minuten. Wij vragen door naar jouw huidige eet- en leefgedrag om te leren waar jouw uitdagingen en kansen liggen. Samen stellen we een concreet doel op voor de lange en korte termijn. 

Stap 3: Voedingsschema

Aan de hand van jouw doelen stellen wij een volledig persoonlijk voedingsschema op. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen en voorkeuren. Niet tevreden? Dan is er altijd ruimte voor feedback en verbetering. Je ontvangt wekelijks een nieuw voedingsschema met recepten om uit te proberen. Het voordeel is dat het hele gezin mee kan avondeten! Drie keer iets anders staan koken op een avond is dus niet nodig.

Stap 4: Vervolgafspraak

Vervolgens zien wij elkaar na elke 4 weken weer terug voor evaluatie. Dit zijn dé belangrijkste momenten van het traject! Want tijdens deze gesprekken reflecteren we op de afgelopen periode en stellen waar nodig weer bij. Een goede coach is iemand die je vertelt wat je niet wilt horen, om te worden wie je wilt zijn!

Deze organisaties gingen je voor

  • Referentie foto Intertraining

Inspiratie