Zorg voor Gezond Personeel

Minimaal 3 maanden

VANAF

€ 90,00 p.p.

PER MAAND / geen btw.

Hoe werkt het

Stap 1: Kennismaking

Allereerst laten we jou kennismaken met ons concept door een korte kennismaking. Dit kan per telefoon of op locatie. Tijdens dit gesprek stellen wij de vraag waar we jou of jouw organisatie mee kunnen helpen op gebied van voeding & lifestyle. Zo schetsen wij hoe we het toekomstige traject in gaan zetten.

Stap 2: Intakegesprek

De start van het traject begint met het intakegesprek. Deze wordt per persoon bij ons of op locatie ingepland en duurt maximaal 60 minuten. Wij vragen door naar jouw huidige eet- en leefgedrag om te leren waar jouw uitdagingen en kansen liggen. Samen stellen we een concreet doel op voor de lange en korte termijn!

Stap 3: Voedingsschema

Aan de hand van jouw doelen stellen wij een volledig persoonlijk voedingsschema op. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen en voorkeuren. Niet tevreden? Dan is er altijd ruimte voor feedback en verbetering. Je ontvangt wekelijks een nieuw voedingsschema met recepten om uit te proberen. Het voordeel is dat het hele gezin mee kan avondeten! Drie keer iets anders staan koken op een avond is dus niet nodig.

Stap 4: Vervolgafspraak/consult

Vervolgens zien wij elkaar na elke 4 weken weer terug voor evaluatie. Dit zijn dé belangrijkste momenten van het traject! Want tijdens deze gesprekken reflecteren we op de afgelopen periode en stellen waar nodig weer bij. Een goede coach is iemand die je vertelt wat je niet wilt horen, om te worden wie je wilt zijn!

Dit intensieve traject duurt minimaal 3 maanden. Daarna bespreken we hoe we in het vervolg samenwerken. 

Deze organisaties gingen je voor

  • Referentie foto Intertraining