Beweging

Wist je dat 80% van je resultaat behaalt in de keuken? Een doel -hoe klein of groot ook- begint vrijwel altijd met voeding. Maar… dat neemt niet weg dat het de combinatie met bewegen is, die pas echt zijn vruchten afwerpt!

Onze passie om mensen zich gezonder en gelukkiger te laten voelen, komt ook tot uiting in de verschillende vormen van beweging die wij aanbieden.

Iedereen herkent wel het voldane en energieke gevoel na een activiteit. Dit geluksgevoel ontstaat door het stofje dopamine, wat vrijkomt tijdens én na beweging. Beweging heeft dus daadwerkelijk een positieve nasleep. Voor iedereen is er een manier van bewegen die vol te houden is, geen uitzonderingen! Daar geloven wij heilig in. De één wandelt graag, de ander krijgt energie van het sporten met een groep en weer een ander fietst graag. Daarom bieden wij verschillende opties aan.

Wij geven onder andere bootcamps. Deze uitdagende lessen worden op een locatie naar keuze gegeven. Niet alleen het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld, ook teamwork, communicatie en mindset worden naar een volgend level getild De band die hierdoor ontstaat, werkt positief door op de werkvloer.